Zhvillim Faqe Interneti

Kompani Zhvillimi të Faqeve të Internetit që fokusohet në rezultate konkrete

Ne ndërtojmë faqe interneti kreative, të aksesueshme nga çdo pajisje, shumë miqësore me përdoruesit, dhe më shumë klikime e vizitorë që mund të kthehen në klientët tuaj potencialë. Ne do të përqendrohemi tek projekti juaj, në mënyrë që ju të përqendroheni në menaxhimin dhe rritjen e biznesit tuaj.

Çdo projekt i zhvillimit të një faqe interneti është unik. Ne duam të njohim kompaninë tuaj, të kuptojmë nevojat tuaja, të përcaktoni një afat kohor të përshtatshëm dhe planin e projektit të përshtatur për biznesin tuaj.

Ne fillojmë procesin e zhvillimit të faqes së internetit duke analizuar markën tuaj dhe audiencën e synuar. Nëse keni nevojë për funksione me porosi ose një faqe interneti bazë, zhvilluesit tanë do të krijojnë dhe mbështesin një zgjidhje pa ndërprerje që i përshtatet më mirë markës dhe nevojave tuaja.

Si mund t’ju ndihmojmë të dalloheni nga shumica ?

Ne ndërtojmë faqe interneti të aksesueshme nga çdo pajisje, miqësore me përdoruesit dhe me motorët e kërkimit. Procesi ynë është bërë për të dhënë rezultate të shpejta dhe efikase. Ekipi ynë i zhvillimit të faqeve të internetit është i vendosur në Tiranë dhe Prishtinë.

Diskutoni idenë tuaj me ekipin e Web.com.al. Ekipi ynë me eksperiencë do t’ju udhëheqë në rrugën e duhur.

Zhvillim Faqe Interneti Responsive

Ditët e sotme, numri i njerëzve që lundrojnë në internet nepërmjet një kompjuteri desktop ose laptop, janë drejt fundit. Optimizimi i Faqes së Internetit për tu aksesuar nga të gjitha pajisjet, si celular, tablet, smart tv etj. është një domosdoshmëri. Dizajni Responsive lejon që faqja e juaj të duket e madhe dhe të funksionojë në mënyrë të përsosur në çdo pajisje nga desktopi në celular. Kjo është një nga tiparet më jetike të një faqeje interneti që nga 88% e përdoruesve që kërkojnë një biznes lokal nepërmjet pajisjes celulare, e telefonojnë ose shkojnë në atë biznes brenda 24 orëve. Sa më shumë planifikim dhe zhvillim të vendosni për të bërë një faqe interneti responsive, aq më shumë gjasa do të ketë të duket shumë mirë në të gjitha pajisjet që përdoruesit tuaj vizitojnë dhe kërkojnë.

  • 57% e përdoruesve thonë se nuk do të rekomandojnë një biznes me një faqe interneti të dizajnuar keq për celular ose tablet.
  • 61% e përdoruesve nuk kanë gjasa të kthehen në një faqe interneti nëse kanë probleme me përdorimin e saj.

Kjo është arsyeja pse këtu në Web.com.al, një kompani me përgjegjësi të madhe për zhvillimin e faqes në Tiranë dhe Prishtinë, ndërtojmë faqe interneti të dizajnuara dhe të përshtatshme për të gjitha pajisjet që lundrojnë në internet, pa marrë parasysh se si janë gjetur.

Zhvillimi i Faqeve të Internetit Ecommerce

Është thelbësore që faqja juaj e internetit të qëndrojë larg krahasuar me të tjerët sepse një faqe interneti e-Commerce është më shumë se vetëm fytyra dixhitale e dyqanit tuaj online; është përshtypja e parë që jepni për klientët tuaj të ardhshëm. Një kompani e zhvillimit të faqeve të internetit si Web.com.al e kupton këtë dhe mund të konvertojë vizitorët në klientë me zgjidhje profesionale dhe të fuqishme të menaxhimit të faqeve të internetit e-Commerce. Me dizajnin tonë responsive të e-commerce, ju do të jeni në gjendje të rrisni normën e konvertimit tuaj dhe të rrisni linjën tuaj fundore në të gjitha pajisjet.

Zgjidhjet tona të faqeve të internetit e-Commerce janë ndërtuar duke përdorur Sisteme Menaxhimi të Fuqishme dhe Profesionale, sisteme më populloret në planet, duke lejuar fleksibilitet dhe shkallëzim të pakufizuar. Nëse keni nevojë të blini mallra fizike ose dixhitale në të gjitha format dhe madhësitë, të ofroni ndryshime në produkte, konfigurime të shumëfishta, shkarkime të menjëhershme ose madje edhe mallra të lidhura me tregjet në internet, ne mund të ndërtojmë faqen e internetit eCommerce që ju nevojitet. Ju do të jeni në gjendje të paguheni nga karta krediti dhe debiti, PayPal, transferta bankare, para në dorë ose pagesa në dorëzim. Dakort ?

Zhvillimi i Faqes së Internetit dhe Identifikimi i Brandit tuaj

Kompania Web.com.al është më shumë se vetëm një firmë për zhvillimin e faqeve të internetit. Ne e kuptojmë që faqja juaj e internetit ndihmon në përcaktimin e biznesit tuaj, shërbimeve dhe kulturës, dhe identiteti i duhur i markës mund të ndihmojë në forcimin e biznesit tuaj në mendjet e klientëve. Ky identitet përfshin ngjyra, dizajn, font, imazhe dhe ikona – si dhe mesazhe dhe pozicionim – për të përcjellë personalitetin e biznesit tuaj.

Dizajnerët tanë krijues do të marrin identitetin tuaj të markës dhe do ta përkthejnë atë në një prani plotësisht të realizuar në internet. Ne do të fillojmë me dizajnimin e stileve për të treguar historinë vizuale dhe një sitemap për të menaxhuar navigacionin për zhvillimin e faqes së internetit të kompanisë tuaj. Prej këtu mund të ndërtojmë skica për të gërmuar edhe më thellë në këtë përfaqësim vizual të markës suaj.

DISA NGA OPSIONET TONA TË PËRFSHIRA NË FAQET E INTERNETIT :

Faqe Interneti miqësore për Motorët e Kërkimit
Shpejtësi në Aksesimin e Faqes së Internetit në desktop dhe celular
Kompresim dhe Ripërmasim automatik i imazheve
Lehtë për të shtuar faqe
Blog i integruar
Suport Teknik 24/7

Foto Galeria
Forma e Kontaktit
Backup Ditore, Javore etj. për të gjitha Faqet e Internetit
Menaxher Projekti i Dedikuar
Ekipi Special i Ekspertëve
Mirëmabjtje Faqe Interneti

Optimizim i shpejtësisë së Faqes tuaj të Internetit

Faqja e internetit ka sekonda për të provuar vlerën e saj për një vizitor: 47% e konsumatorëve presin që një faqe të hapet në 2 sekonda ose më pak në kompjuterat desktop dhe laptop.

Faqet e internetit që ngarkohen brenda 5 sekondave në celular shikojnë një kohëzgjatje më të gjatë prej 70%. Edhe një vonesë prej një sekonde në hapjen e faqes së internetit mund të rezultojë në një rënie të trafikut prej 7% që do të thotë që nëse një faqe interneti e-Commerce po bën $ 100,000 në ditë, ky sekond i vetëm mund të nënkuptojë humbje prej 2.5 milion dollarë në vit.

Me vëmendjen që shtrihet vazhdimisht duke u zvogëluar dhe aq shumë duke konkurruar për kohën e çmuar të vizitorëve, ne sigurohemi që faqja juaj të jetë gjithmonë e shpejtë.

Programim me Porosi

Ne ndërtojmë faqe interneti 100% sipas kërkesave tuaja dhe ndryshe nga çdo faqe tjetër interneti.

A ka nevojë për një proces të avancuar të arkës për faqen tuaj të internetit eCommerce ? Nevojë për një proces regjistrimi për kurset? A bën faqja juaj e internetit gjëra që kërkojnë kodim të veçantë?

Ne kemi ekspertë në programim që mund të kthejnë një faqe interneti të zakonshme në një dyqan eCommerce të specializuar, program kompjuterik apo edhe një aplikacion telefonik.

Ne mund ta zhvillojmë projektin nga e para, ose mund të vazhdojmë direkt në një projekt të tanishëm dhe mund të ju ndihmojmë me programimin e nivelit të lartë dhe detajet teknike.

Sistemet e Menaxhimit të Përmbajtjes (CMS)

Përdorimi i mjeteve të duhura mund të përmirësojë përmbajtjen e krijuar me kujdes për faqen tuaj të internetit. Në Web.com.al, ne mund të ndërtojmë Sistemin e Menaxhimit të Përmbajtjes ose mund të përdorim sistemte të tjera Open Source. Tani pothuajse 30% të të gjitha faqeve duke përfshirë BBC America, TechCrunch dhe Sony Music, përdorin sistemin WordPress, i cili është një mjet i fuqishëm botues dhe CMS më popullor. Jo vetëm që është përdorues-miqësor dhe open source, por gjithashtu përditësohet dhe përmirësohet shpesh nga një komunitet i devotshëm i zhvillimit.

Gjithashtu mund të përdorim edhe CMS e kompanisë Web.com.al, WebAL-CMS, është një zgjedhje e përkryer për menaxhimin e lehtë të faqes duke ju lejuar të mësoni të përditësoni përmbajtjen tuaj, shtoni imazhe ose krijoni postime blogesh ose për ne që sigurojmë mirëmbajtjen tuaj të faqes.

Çfarë mund të bëjë faqja juaj e internetit ndryshe nga miliona të tjera?

A është stili dhe përdorshmëria e dallueshme? Ose duke treguar tendencat e fundit të dizajnit të faqeve të internetit? Janë të gjitha këto gjëra dhe më tepër duke përfshirë shpejtësinë, sigurinë dhe pamjen vizuale. Pa marrë parasysh se çfarë janë nevojat tuaja, ne në Web.com.al sigurohemi që të mos merrni asgjë përveç faqes më të mirë të internetit të zhvilluar për qëllimet tuaja të biznesit dhe nevojat e teknologjisë.

Në zyrat tona në Tiranë dhe Prishtinë, ne dizajnojmë dhe zhvillojmë faqet e internetit që janë intuitive, miqësore, responsive dhe janë të përditësuara me dizajnin më të fundit të internetit dhe me tendencat e zhvillimit. Nuk është çudi që sapo klienti të përdorë shërbimet tona, ata vazhdojnë të punojnë me ne për marketing dhe shërbime të dizajnit pasi projekti i faqes së internetit është i plotë.

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

Web.com.al krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
Web.com.al

  • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

  • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

  • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

  • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

  • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

  • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

  • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

  • 100% Sukses i Garantuar

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka asnjë artikull për momentin

Tregoji një miku për ne :

Menu
Open chat