Ridizajnim Faqe Interneti

Votuar si “Top Web Design Company” në Shqipëri

Faqja e internetit duhet të kërcejë nga ekrani për të komunikuar qartë imazhin, mesazhin, produktet dhe shërbimet e kompanisë suaj – dhe të jetë një reflektim i saktë i gjithçkaje që ofron kompania juaj. Plus, ajo duhet të jetë miqësore dhe e aksesueshme nga të gjitha pajisjet, e Optimizuar në SEO dhe e lehtë për të naviguar. Mendoni për faqen tuaj të internetit sikur është një Asistent Marketingu 24/7 që është gjithnjë në linjë, i gatshëm për të ndarë vlerat dhe shërbimet tuaja por edhe për të ndihmuar në krijimin e klientëve të rinj dhe shitjeve. Nëse nuk po bën të gjitha këto gjëra, ju keni ardhur në vendin e duhur.

Diskutoni idenë tuaj me ekipin e Web.com.al. Ekipi ynë me eksperiencë do t’ju udhëheqë në rrugën e duhur.

Ne jemi Web.com.al

Ne jemi Web.com.al, një kompani me bazë në Shqipëri, e cila ndihmon bizneset e të gjitha madhësive në të gjithë Shqipërinë dhe Kosovën të kthejnë vizitorët në klientë dhe jo vetëm.

Me më shumë se 725 klientë në një gamë të larmishme të industrive, përvoja e redesignit të faqeve të internetit të Web.com.al është e gjerë.

Shanset janë që ne kemi punuar me dikë në industrinë tuaj gjatë viteve të fundit dhe kemi depërtim në audiencën tuaj dhe si të komunikojmë me ta.

Një pamje e re me redizajnimin e faqes së internetit

Një faqe interneti e ridizajnuar mund të ofrojë një vështrim të ri për biznesin tuaj, por një i vjetëruar mund të jetë një prishje e menjëhershme e klientëve potencialë. Duke përditësuar faqen tuaj, jo vetëm që fitoni një prani të revitalizuar të internetit, por gjithashtu ndërtoni besimin me klientët potencialë dhe të rinjtë. Procesi ynë i ridizenjimit të faqes të internetit do të sjellë faqen tuaj më shumë shpejtësi në hapje, miqësore me të gjitha pajisjet dhe do të bëjë një ndryshim të madh në gjithcka nga faqja e vjetër në të renë sa më të mirë që të jetë e mundur.

Ka qindra arsye për të ridizajnuar faqen tuaj te internetit, dhe të gjitha ato janë të mira. Kur mendoni të punoni me një kompani të redesignimit të faqes së internetit, pyesni veten: Çfarë nuk bën faqja juaj e internetit për ju tani që keni nevojë për të bërë? A është faqja juaj konfuze ose e vështirë për t’u naviguar? A është pamja dhe ndjehen të ndenjur? Dëshiron të ndërgjegjësosh për shërbimet ose produktet e reja? A prisni që faqja juaj të dorëzojë më shumë vizitorë në internet ose në dyqanin tuaj?

Kur është koha për ridizajnimin e një faqeje interneti?

Nëse kjo është për shkak të nevojave të reja të SEO apo standardeve të reja të markave, ridizajnimi i faqes suaj të internetit mund të ndjehet sikur duhet të ndodhë më shpejt sesa më vonë, por si e dini kur është koha për një ridizajnim? Përgjigjja është tani nëse:

 • Faqja ndihet e vjetëruar ose nuk është miqësore dhe e aksesueshme për të gjitha pajisjet
 • Shkalla juaj e fryrjes është e lartë, ose nuk keni asnjë vizitor në të gjitha
 • Faqja juaj është ngarkesë e ngadaltë, duke marrë më shumë se tre sekonda për të ardhur në jetë
 • Ju jeni të pakënaqur me faqen tuaj në krahasim me faqen e konkursit tuaj
 • Ju keni ripërtërirë imazhin tuaj të markës, por faqja e vjetër nuk pasqyron atë përditësim
 • Nuk është e thjeshtë të përditësosh përmbajtje për të vazhduar me nevojat e biznesit tënd

Që nga ridizajnimi i faqes sonë të internetit dhe fushatës SEO, ne kemi vërejtur më shumë trafik nga shumë rajone të vendit nga e cila nuk kishim pasur më parë angazhim të konsumatorëve.

Ne gjithashtu u bëmë më të përgjegjshëm në lëvizje, gjë që përmirësoi ndjeshëm rezultatin tonë të Google SEO.

Është hapur një shumë trafiku dhe një bazë më e madhe e konsumatorëve, sepse rreth 55% -60% e përdoruesve tanë janë në pajisje mobile tani, prandaj është e rëndësishme të kesh atë funksion.

Ridizajnimi i një faqe interneti mund t’ju ndihmojë të dalloheni nga të tjerët!

Ekipi ynë fitues i projektuesve, strategëve, marketers dhe më shumë do të bashkëpunojë për të transformuar praninë tuaj dixhitale në diçka që biznesi juaj do të jetë krenar për të ndarë me botën. Ne do të ndërtojmë një faqe interneti të bukur që është motor kërkimi miqësor, celular i përgjegjshëm dhe disqet konvertimit. Design Black Bear do të krijojë redesigns të internetit që dorëzojnë migrimin e të dhënave, nis me pa ndërprerje dhe mbajnë SEO-in tuaj të fituar me vështirësi.

 

Diskutoni idenë tuaj me ekipin e Web.com.al. Ekipi ynë me eksperiencë do t’ju udhëheqë në rrugën e duhur.

Design Faqe Interneti: Faza e Zhvillimit

Faza e zhvillimit të faqes së internetit është kur fillon krijimi i faqes së internetit. Ne fillojmë procesin e kodimit dhe tërheqim sitemap, stilet, skicat dhe përmbajtjet të gjitha së bashku për të ndërtuar hartimin dhe paraqitjen e faqes së internetit. Me kalimin e kohës në fazën e zhvillimit të faqes së internetit, ju jeni të përfshirë dhe keni parë të gjitha pjesët që përbëjnë dizajnimin faqes së internetit, tani ju jeni në gjendje të klikoni nga faqja në faqe dhe të përdorni një faqe interneti 100% funksionale dhe të aksesueshme nga çdo pajisje.

Faza e zhvillimit është më e gjata e katër fazave në procesin e dizajnimit të web-it, ku është bërë pjesa më e madhe e punës me dizajnimin e çdo faqe, grafikë të personalizuar, ikona, infografikë, paraqitjen e tekstit dhe të gjithë kodimin në teknologjitë më të fundit për ta aksesuar faqen e internetit në të gjitha pajisjet.

Design Faqe Interneti: Lançimi i Faqes së Internetit

Faza e lançimit është shumë e rëndësishme, kjo është ajo ku ne përgatisim faqen e internetit për të kaluar në një mjedis online dhe sigurohemi që asgjë të mos mbetet ose të neglizhohet.

VERIFIKIMI I KRYESOREVE
Ka kaq shumë ndryshime të sistemeve operative kompjuterike, shfletuesve, pajisjeve, rezolucioneve dhe cilësimeve të personalizuara, gjithmonë do të gjeni një pamje që duket paksa jo e duhur. Ne kemi një ekip testuesish të palëve të treta nga të gjitha sferat e jetës që testojnë faqen e internetit me qëllim të gjetjes së diçka të gabuar.

DOMAIN MAPPING, 301’S & 404’S
Kur nis një faqe të re ose ridizajnon një faqe interneti të tanishme, ne duam të mapojmë URL-të për të mbajtur ose përmirësuar SEO. Ne gjithashtu instalojmë programe përcjellëse si Google Analytics dhe dërgojmë sitemap tuaj tek motorët më të mëdhenj të kërkimit.

PAS DIZAJNIMIT TË FAQES SË INTERNETIT
Pasi që faqja e internetit është dizajnuar dhe lançuar, më pas çfarë ndodh? Ne jemi këtu për të ndihmuar me Mirëmbajtjen e Faqes tuaj të Internetit dhe me Marketingun e Faqes së Internetit duke përzgjedhur programe tona mujore ose vjetore. Një projekt i suksesshëm i dizajnit të faqes së internetit është një faqe interneti e suksesshme që ndihmon në ndërtimin dhe zgjerimin e biznesit tuaj.

DISA NGA OPSIONET TONA TË PËRFSHIRA NË FAQET E INTERNETIT :

Faqe Interneti miqësore për Motorët e Kërkimit
Shpejtësi në Aksesimin e Faqes së Internetit në desktop dhe celular
Kompresim dhe Ripërmasim automatik i imazheve
Lehtë për të shtuar faqe
Blog i integruar
Suport Teknik 24/7

Foto Galeria
Forma e Kontaktit
Backup Ditore, Javore etj. për të gjitha Faqet e Internetit
Menaxher Projekti i Dedikuar
Ekipi Special i Ekspertëve
Mirëmabjtje Faqe Interneti

 • Biznesi do të fitojë besueshmëri dhe rritje të shpejtë

  Sot, gjithnjë e më shumë konsumatorët përdorin internetin për të kërkuar produktet ose shërbimet që u nevojiten. Biznesi juaj do të fitojë besueshmëri duke pasur një faqe interneti. Pa këtë, klientët potencial do të shkojnë tek konkurrentët tuaj që e posedojnë një faqe interneti. Nëse tashmë keni një faqe interneti, por nuk është funksionale siç duhet, duke e ripërpiluar atë profesionalisht do t’i ofrojë biznesit tuaj një imazh profesional që do të frymëzojë besim, korrektësi dhe garanci. Pas kësaj biznesi juaj do të pesojë vetëm rritje.

 • Mbajtja e klientëve të informuar

  Mendoni faqen tuaj si një broshurë ose si një katalogun tuaj në internet. Është shumë më e lehtë dhe më e shpejtë për të përditësuar informacionin në lidhje me produktet dhe shërbimet tuaja në faqen tuaj se sa në materialet e printuara, duke e bërë atë një mënyrë efektive për t’u njohur klientëve tuaj rreth ardhjes së produkteve të reja, ngjarjeve të ardhshme, promovimeve të veçanta, ofertat etj. Ndryshe nga reklamat e shtypura të cilat shpejt bëhen të vjetëruara, faqja e internetit mund të ofrojë informacion dhe lajme aktuale 24 orë në 7 ditë.

 • Zgjerim tregu ndërkombetar

  Nëse ju ofroni produkte ose shërbime, faqja juaj do të ofrojë një vend alternativ për t’i shitur ato. Si një shitës me pakicë ose shumicë, një faqe interneti (eCommerce) është një vend i mirë për të shitur produktet tuaja në një treg më të gjerë; edhe shërbimet mund të bëhen të disponueshme në nivel global. A nuk mendoni se do të jeni në gjendje të shisni produktet ose shërbimet tuaja online? Mos harroni, edhe makina dhe shtëpi shesin online!

 • Faqja e Internetit te kursen kohe

  Sigurimi i informacionit për klientët tuaj kërkon kohë, qoftë në telefon, ballë për ballë, në një broshurë, ose në email. Me një faqe interneti ju mund të jepni shumë informata për produktet dhe shërbimet tuaja. Sapo faqja juaj e internetit të jetë e hapur dhe funksionale, është e disponueshme për klientët tuaj për një kohë të pacaktuar, duke ju kursyer kohë. Dhe çfarë është koha? Koha eshte para!

 • Faqja e Internetit të kursen para

  Si një pronar i një biznesi ndoshta mendoni se një faqe interneti për biznesin tuaj mund të duket një shpenzim i kotë dhe i tepërt. Megjithëse kostoja e programimit të një faqeje interneti funksionale ndryshon në varësi të kërkesave të klientit, krahasuar me koston e një reklamimi në gazetë, tv apo radio, kur e konsideroni tregun e mundshëm që mund të arrini me një faqe interneti, është një mënyrë shumë me kosto efektive për të promovuar biznesin tuaj. Gjithashtu kjo është mënyra e vetme e marketingut që flet 24 orë në 7 ditë të javës vetëm për biznesin tuaj, paguhet vetëm njeherë kur ndërtohet dhe nuk ka kosto mujore, kosto minutazhi apo përseritjeje.

 • ``Hapur`` 24 orë / 7 ditë

  Një faqe interneti është në dispozicion për klientët tuaj 24 orë në 7 ditë të javës duke u ofruar atyre lehtësinë e shqyrtimit të produkteve dhe shërbimeve tuaja edhe kur dyqani ose zyra juaj është e mbyllur apo kur ju jeni me pushime. Duke i dhënë informacionet e nevojshme për kontakt, adresë fizike, orarin e punës etj.

   

 • Reklamoni Punet Tuaja

  Pa marrë parasysh se çfarë lloj biznesi ju keni, një faqe interneti është një vend i mirë për të shfaqur punët e realizuar nga ju. Duke përfshirë një portofol ose galeri imazhesh apo videosh, si dhe përshtypjet e klientëve për punën tuaj, ju mund të demonstroni se çfarë e bën biznesin tuaj unik dhe pse klientët duhet t’ju zgjidhin ju.

 • Sherbim ndaj Klientit

  Ndoshta shisni produkte që kërkojnë njohuri teknike dhe dëshironi të shpërndani këshilla për klientët, ose ndoshta jeni një kontabilist dhe doni t’u jepni klientëve tuaj këshilla se si t’i thjeshtoni praktikat e tyre të kontabilitetit. Duke përfshirë një faqe FAQ, duke shtuar artikuj ose duke vendosur nje chat live, klientët tuaj mund të marrin përgjigje për të gjitha pyetjet që kanë pa të bezdisur aspak dhe çdo gjë në mënyre automatike dhe brenda minutit.

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

Web.com.al krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
Web.com.al

 • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

 • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

 • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

 • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

 • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

 • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

 • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

 • 100% Sukses i Garantuar

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka asnjë artikull për momentin

Tregoji një miku për ne :

Menu
Open chat