Mirëmbajtje Faqe Interneti

Përditësime Përmbajtjeje & Mirëmbajtje dhe Suport Teknik 24/7


Ndërsa biznesi juaj ndryshon dhe rritet po kështu duhet të jetë edhe Faqja juaj e Internetit.

Ndërkohë që qëllimi mbetet po ai: nëse doni që të rritni informimin ose të shitni një produkt, ju nuk mund ta lini faqen tuaj të internetit pa ndryshuar. Ne shpesh habitemi se si një faqe e dizajnuar me kujdes duket dhe ndihet e njëjta pas gjashtë muajsh apo edhe një vit më vonë. Që një faqe interneti te jetë e suksesshme, nuk mund ta harrosh atë dhe të përqendrosh të gjithë vëmendjen tënde në mënyra të tjera për marketingun e biznesit. Konsumatorët potencialë shpenzojnë vetëm pak sekonda duke parë faqen tuaj të internetit dhe më pas vendosin të ikin nëse nuk i pëlqen. Ndërsa klientët e vendosur duan një eksperiencë të besueshme online sa herë që ata vizitojnë faqen tuaj të internetit ose kryejnë ndërveprime me të. Një faqe interneti e mërzitshme, e ngadaltë, e pafreskuar dhe e ndërtuar jo siç duhet është e sigurtë se do t’i dërgojë klientët tuaj drejt e në krahët e konkurrencës tuaj.

Diskutoni idenë tuaj me ekipin e Web.com.al. Ekipi ynë me eksperiencë do t’ju udhëheqë në rrugën e duhur.

Mirëmbajtja e vazhdueshme e Faqes së Internetit dhe suport teknik për SEO

Në gamën e gjerë të shërbimeve që ne ofrojmë te Web.com.al është edhe shërbimi i Mirëmbajtjes dhe Suportit të vazhdueshëm të Faqes së Internetit.

Mbajtja e një faqeje aktuale dhe relevante lidhet drejtpërdrejt me mënyrën se si renditet faqja e internetit në motorët e kërkimit dhe sa vizitorë mund të konvertohen në klientë.

Shërbimet tona të vazhdueshme të Mirëmbajtjes së Faqes Internetit janë përshtatur për të maksimizuar praninë tuaj në internet, për të informuar klientët aktualë dhe të rinj me informacione të freskëta dhe për të krijuar nivele sa më të larta të përfitimit nga Faqja e Internetit.

Ju nuk keni nevojë të shpenzoni orë për të mësuar web design apo të keni një buxhet të madh, apo të punësoni një departamentin tuaj të IT për të përditësuar faqen tuaj.

Nëse ne në mënyrë proaktive bëjmë sugjerime dhe përditësojmë faqen tuaj me mjete, imazhe, informacione, gjuhë të reja, ose bëjmë ndryshime sipas kërkesave tuaja, shërbimet tona të sigurisë dhe mirëmbajtjes së internetit janë gjithëpërfshirëse.

Nëse ju jeni një korporatë e madhe ose një biznes i vogël, ne ofrojmë mirëmbajtjen e faqes së internetit për t’iu përshtatur nevojave tuaja dhe për t’i shërbyer sa më mirë biznesit tuaj.

Diskutoni idenë tuaj me ekipin e Web.com.al. Ekipi ynë me eksperiencë do t’ju udhëheqë në rrugën e duhur.

Siguria Teknike dhe Mirëmbajtja e Faqes Internetit

Detyra jonë është e qartë: të mbajmë faqen tuaj të internetit të përditësuar gjatë gjithë kohës, të sigurt, online 24 /7, dhe pa gabime në kodim. Mirëmbajtja standarde e faqes tuaj të internetit e mban atë në gjendje të shkëlqyeshme dhe punon shumë shpejt, ndërsa ne monitorojmë punën dhe performancën duke përfshirë backup-in e përditshëm dhe monitorimin çdo orë. Ne gjithashtu mund të konsultohemi, të planifikojmë dhe të hartojmë strategji me ju në bazë të asaj që nuk funksionon mirë për faqen tuaj nga lidhjet e thyera në përmbajtje të vjetëruara për të bërë përditësime më të mëdha dhe madje për ta përditësuar atë sipas nevojës.

Qasja jonë proaktive ndaj sigurisë kombinon gjetjen dhe ndreqjen e kërcënimeve të mundshme para se të bëhen problem. Nëse këto përditësime nuk kryhen, kjo mund ta bëjë Faqen tuaj të Internetit një objektiv. Gjatë tremujorit të parë të vitit 2019, tre shtojcat më të vjetra ishin përgjegjëse për 35% të të gjitha shkeljeve të Sistemeve të Menaxhimit. Ruajtja e një vendi ndër të parët në motorrët e kërkimit, kërkon përditësime të versioneve, përmirësimet e shtojcave dhe mirëmbajtjen e Faqes Internetit.

Testimi dhe Përmirësimet

Testimi i faqes së internetit nga zhvilluesit duhet të shkojë përtej nivelit fillestar në mënyrë që të bëhet dhe të arrihet një detyrë e vazhdueshme e mirëmbajtjes. Nisja merr shumë kohë dhe energji, por nëse doni që faqja juaj të lulëzojë, atëherë duhet të provoni dhe të përmirësoni vazhdimisht faqen tuaj. Ne ndjekim dhe matim gjithçka. Ju nuk mund t’i besoni gjërat interesante që ne mund t’ju mësojmë për faqen tuaj dhe vizitorët e saj. Dhe, duke u bazuar në reagimet që përdoruesit e tu ofrojnë, ne përmirësojmë faqen tuaj në përputhje me rrethanat.

Shpejtësia e Faqes së Internetit është çelësi për vizitorët dhe motorët e kërkimit. 47% e klientëve presin që një Faqe Interneti të hapet në dy sekonda, dhe 40% do ta braktisin vizitën nëse kërkon më shumë se tre sekonda për t’u hapur. Google shpërblen faqet që janë miqësore me celularin ( Faqe Interneti Responsive ) me një etiketë speciale dhe renditje më të mirë. Testimi dhe përmirësimi rrit trafikun e faqes së internetit dhe gjithashtu shitjet. Përqendrohuni në drejtimin e biznesit tuaj dhe na lejoni të përqendrohemi në sigurimin që faqja juaj të funksionojë 100% pa probleme dhe pa mundim në krijimin e klientëve të rinj dhe të ardhurave.

Përmbajtja dhe grafika

Faqja juaj e internetit shpesh është përshtypja e parë që do të jepni për klientët tuaj, kështu që një Faqe Interneti e mirëmbajtur është thelbësore për të tërhequr dhe për t’i mbajtur ata në faqen e internetit të biznesit. A keni lajme ose ngjarje në faqen tuaj? Vendosja e informacioneve të fundit është shumë e rëndësishme në mënyrë që kompania juaj të ndihet e prerë dhe e përfshirë në industrinë tuaj.

Nëse jeni bloger ose kryeni shitjen e produkteve online, ne ndihmojmë të gjenerojmë përmbajtje bindëse dhe grafika për t’i bërë vizitorët të vijnë në faqen tuaj dhe të ndërtojnë një marrëdhënie me markën tuaj. Nëse produktet e reja futen në inventar gjatë gjithë kohës, nuk mund të rrezikosh dëmtimin e përshtypjes së parë duke mos pasur informacion aktual. Nuk ka kohë për të bloguar rregullisht? Ne mund të sigurojmë postime blogje javore ose mujore bazuar në temat e miratuara të zgjedhjes suaj.

Diskutoni me ne planet tuaja për faqe e interneti Real Estate
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë.

Siguroni dhe përditësoni faqen tuaj rregullisht!

Mbajtja e një faqeje interneti është si të mbash një makinë ose shtëpi. Duhet ta mbani atë në çdo kohë të rregullt ose mund të pësojë dëmtime. Web.com.al mirëmban faqet e internetit për t’i bërë ato të hapen shpejt dhe pa errore ose bugs.

Mirëmbajtje dhe Suport Teknik për Faqe Interneti

Shërbimet e mirëmbajtjes dhe suportit të faqes së internetit të Web.com.al janë të disponueshme kur dëshironi ju.

Ne jemi në dispozicion në telefon nga e hëna në të shtunë, nga ora 8 deri në orën 5, ose jemi në dispozicion 24/7 përmes qendrës sonë të suportit teknik.
Ne i përmbahemi një politike të rreptë: korrektësi me klientin, çmime të përballueshme dhe, mbi të gjitha, punë cilësore.

Ne ofrojmë shërbime të mirëmbajtjes së faqes së internetit së bashku me suportin teknik të webmaster-ave – gjithçka nga ndryshimi i tekstit dhe fotove në faqe të shtuar, marketingu i internetit dhe optimizimi i motorëve të kërkimit.

Mbani të përditësuar Faqen tuaj të Internetit

 • Interaktivitet për veprim në secilën faqe
 • Shtimi i lajmeve dhe blogjeve
 • Shtimi i formularëve të kontaktit
 • Ridrejtimi i faqeve
 • Krijimi i imazheve dhe animacioneve
 • Përditësimi dhe ndërlidhja e mediave tuaja sociale
 • Përditësimi i shtojcave të Sistemit të Menaxhimit për sigurinë e faqes së internetit dhe funksionalitetet
 • Përditësimi dhe krijimi i përmbajtjes së re të Faqes se Internetit
 • Ndryshim i imazheve në të gjitha faqet
 • Përditësimi i përmbajtjes së e-commerce, duke përfshirë çmimet, politikat, ngjarjet, promovimet dhe shumë të tjera

Nëse faqja juaj e internetit është e rëndësishme për biznesin tuaj dhe keni nevojë për një ekip për ta menaxhuar atë, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar.

Pse të shikosh pas çështjeve tuaja të internetit?

Nëse faqja juaj e internetit është e vjetëruar ose nëse nuk është e përshtatshme për celulare, tablet, smart tv etj. ose sistemi juaj i menaxhimit është i ndjeshëm për të sulmuar, ju jeni duke rrezikuar biznesin tuaj dhe duke humbur mundësi të mëdha nga vizitorët.

Keni nevojë për një ekip ekspertësh për t’ju dhënë qetësi, një ekip që do të marrë 100% përgjegjësinë për praninë e biznesit apo organizatës tuaj në internet, në mënyrë që ju të vazhdoni të merreni me drejtimin e biznesit tuaj.

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

2 VITE

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Diskutoni me ne planet tuaja për faqe e interneti Real Estate
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë.

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

Web.com.al krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
Web.com.al

 • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

 • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

 • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

 • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

 • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

 • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

 • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

 • 100% Sukses i Garantuar

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka asnjë artikull për momentin

Tregoji një miku për ne :

Menu
Open chat