Krijim Aplikacione Mobile për iOS & Android

Me përdoruesit e smartfonëve në Shqipëri dhe vendet e tjera, që shpenzojnë më shumë se 4 orë kohë në aplikacionet mobile, është e domosdoshme që bizneset të synojnë audiencën e tyre në këtë platformë me performancë të lartë.

Përdorimi i aplikacioneve celulare është rritur me hapa të mëdhenj dhe ka një aplikacion të shpejtë për tu përgjigjur, miqësor, intuitiv dhe i angazhuar për t’i mundësuar bizneseve një medium për të arritur në këtë pjesë të madhe të klientëve potencialë. ENOR Group Shpk, një kompani lider dhe e besuar në zhvillimin e aplikacioneve për celularë , i ka ofruar bizneseve ne te gjitha nivelet nje aplikacion te mbushur me fuqi qe i mundeson atyre te shenjestrojne audience ne levizje dhe kete e bejne ne nje menyre shume te efektshme.

Pse duhet patjeter aplikacioni per celulare

Fuqizoni botën dixhitale me një aplikacion të ri celular për biznesin tuaj! Merrni një përfomancë të lartë, me opsione të pasura, i aksesueshëm në disa platforma dhe në disa pajisje si celular, tablet, smart-tv etj, dhe arrini tregun tuaj të synuar online dhe offline, me një kohë përgjigjeje shumë të shpejtë dhe përvojë të lartë të përdoruesit.

Në vitet e fundit, Aplikacionet Mobile kanë thjeshtuar jetën tonë në një nivel të pa menduar. Zhvilluesit e aplikacioneve të lëvizshme të celularëve kuptojnë peizazhin celular në zhvillim të shpejtë dhe specializohen në dizajnimin dhe zhvillimin pa ndryshim të të gjitha llojeve të Aplikacioneve Mobile. Nëse doni të riformuloni strategjinë tuaj të marketingut celular me një ide inovative të aplikacionit, na tregoni, dhe ne do ta kthejmë atë në realitet. Aplikacionet origjinale, aplikacionet në ueb ose aplikacionet celulare hibride, cilido që është kërkesa jote, ekipi ynë i zhvillimit të aplikacioneve celulare ka zgjidhjen e duhur për ju.

EKSPERTË

Në Design sipas kërkesave
Programim & Zhvillim

2 VITE

Suport Teknik
Pa Pagesë

1000+

Projekte të Përfunduara,
265+ në zhvillim

8+ VITE

Besim
& Eksperiencë

Diskutoni me ne planet tuaja për faqe e interneti Real Estate
E sigurtë se ju do të na falënderoni më vonë.

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

Web.com.al krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
Web.com.al

  • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

  • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

  • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

  • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

  • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

  • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

  • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

  • 100% Sukses i Garantuar

Menu
Open chat