KOMPANIA

Rreth Nesh

Kompania Web.com.al është pjesë e kompanisë mëmë ENOR Technologies Ltd. Web.com.al ju ofron një gamë të plotë të zgjidhjeve të faqeve të internetit duke përfshirë web design, web development, app development, software development, regjistrim domain, web hosting, e-commerce, internet marketing dhe shumë më tepër. Me prezencën e tij elektrizuese, ENOR Technologies Ltd. ka ndryshuar totalisht mënyrën e zgjidhjeve të faqeve të internetit, programeve kompjuterike, serverave, marketingut dixhital etj.

Ne kemi filluar këtë udhëtim të teknologjisë në vitin 2009 duke hedhur gurin themeltar të ENOR Technologies Ltd. (më parë ENOR Studio). Duke ecur përpara me një qasje të orientuar nga cilësia, siguria dhe shpejtësia, ENOR Technologies Ltd. ka stampuar suksesin në botën e biznesit dixhital.

Ne forcojmë vazhdimisht aftësitë tona edhe ekspertizën e teknologjisë duke punuar me një integritet të nivelit të lartë. Vëmendja jonë tek trendet e zhvillimit të biznesit online si dhe sferave teknike na ka fuqizuar që të bëjmë zgjidhjet më inovative dhe të sigurta.

Zhvillimi i vazhdueshëm është nxitësi kryesor i suksesit të ENOR Technologies Ltd. qoftë në aspektin e infrastrukturës, aftësive ose teknologjisë. Ekipi ynë është plotësisht i angazhuar për të kthyer 100% vlerat për paratë e paguara nga klienti. Ky angazhim na ka bërë të fitojmë klientelë globale që përfshin markat kryesore.

K U S H     P U N O N     M E      N E


Klientët Tanë

Nga fillimi i suksesshëm në emra të mëdhenj, Web.com.al është krenar për suksesin e klientëve tanë
dhe të pasionuar për t’i ndihmuar ata të përshpejtojnë rritjen përmes digjitalizimit.

Menu
Open chat