Design Faqe Interneti

Votuar si “Top Web Design Company” në Shqipëri

Ne jemi një ekip i zhurmshëm, jo e frikshme për t’u ndrydhur këtu në Web.com.al, dhe ne e mbajmë këtë personalitet tek puna jonë. Ne jemi të guximshëm dhe besojmë se të qenit i guximshëm është e vetmja mënyrë për të dalë në një botë të mbipopulluar. Ne afrojmë hartimin e faqes në të njëjtën mënyrë.

Çdo projekt i dizajnit të faqeve të internetit është unik. Ne duam të njohim kompaninë tuaj, të kuptojmë nevojat tuaja dhe të përcaktoni një afat kohor të përshtatshëm dhe planin e projektit të përshtatur për biznesin tuaj. Ne dëshirojmë të vendosim në dispozicion të gjithë dijen dhe eksperiencën tonë shumë vjeçare që kemi fituar çmime të shumta të projektimit të faqeve të internetit, për të punuar për ju!

Si mund t’ju ndihmojmë të dalloheni nga shumica ?

Ne ndërtojmë faqet e internetit miqësore me të gjitha pajisjet që navigojnë në internet, të përgjegjshme për motorët e kërkimit, me teknologjitë më të fundit, të optimizuara, siguri dhe shpejtësi. Procesi ynë është bërë për të dhënë rezultate të shpejta dhe efikase. Ekipi ynë i zhvillimit të faqeve të internetit është i vendosur në Tiranë dhe Prishtinë.

Design Faqe Interneti: Faza e Auditimit

Kjo është ajo ku ne ulemi me ju dhe të mësojmë rreth markës suaj dhe se si dizajni i faqes së internetit do të ju ndihmojë të lëvizni përpara.

ÇFARË DO TË BËJË FAQJA JUAJ E INTERNETIT ?
Çfarë funksionesh dhe veçori do të ketë faqja juaj e internetit? Çfarë lloj përmbajtje doni të vendosni atje? Cilat janë qëllimet tuaja të përgjithshme të marketingut? Ne nuk do të kërkojmë numrin tuaj të sigurimeve shoqërore, ne premtojmë! Por ne do të jemi të plotë.

INSUATA E KLIENTIT
Mendoni se i njihni mirë klientët tuaj? Ne do ta hetojmë këtë më tej në mënyrë që të mund të identifikojmë se çfarë lloj përmbajtjeje interesojnë klientët tuaj, të dhënat e tyre demografike dhe çfarë informacioni i mban ato të angazhuara.

NGA KËTU NË ATJE
Ne nuk mund të caktojmë dhe të matim qëllimet nëse nuk dimë ku keni filluar. Ne do të auditojmë faqen tuaj aktuale të internetit, SEO dhe përpjekjet e marketingut dhe vendosni etapat në bazë të vendit ku doni të shkoni.

KONKURUES KUSH?
A e dini se ku kanë probleme konkurentët tuaj? Ti duhet ta dish. Ne do të hulumtojmë faqet e internetit të tyre për të parë se çfarë përmbajtjesh po i rezonon audienca, sa efektive janë fjalët kyçe dhe çfarë bëjnë ata në internet. Pastaj, ne do të dizajnojmë një faqe interneti që do t’ju japë një avantazh me dizajnin, përdorshmërinë dhe SEO.

Design Faqe Interneti: faza kreative

Pasi të kemi mbledhur të gjitha informacionet e nevojshme për ju dhe konkurrentët tuaj, është koha për të vënë së bashku blloqet ndërtuese të faqes suaj të internetit.

SITEMAP I FAQES SË INTERNETIT
Së pari ne do të mapojmë të gjitha faqet për faqen e internetit në mënyrë që të mund të fillojmë të zhvillojmë përmbajtjen. Harta e faqes tuaj të internetit është struktura bazë e navigimit dhe është jashtëzakonisht e dobishme në hapat e ardhshëm të procesit.

STILIMI I FAQES SË INTERNETIT
Tjegull stilesh është një udhëzues i markës për faqen tuaj të internetit. Në këtë fazë, ekipi i dizajnimit të faqes së internetit do të përzgjedhë stilet, gërmat, ngjyrat që do të përdorim, dhe do të japin shembuj se si ata do të përdoren. Artikujt e zakonshëm që shfaqen në këtë fazë janë stilet e shkronjave dhe stilet e paragrafëve, ngjyrat dhe madhësia, stilet e navigimit dhe stili i imazheve që mund të përdoren.

SKICIMI I FAQES SË INTERNETIT
Skeleti i faqes së internetit është skica për faqen tuaj te internetit. Ne i vendosim idetë strukturore në një dizajn në mënyrë që ju të kuptoni pozicionimin e artikujve kryesorë dhe rrjedhën nga faqja në faqe.

Design Faqe Interneti: Faza e Zhvillimit

Faza e zhvillimit të faqes së internetit është kur fillon krijimi i faqes së internetit. Ne fillojmë procesin e kodimit dhe tërheqim sitemap, stilet, skicat dhe përmbajtjet të gjitha së bashku për të ndërtuar hartimin dhe paraqitjen e faqes së internetit. Me kalimin e kohës në fazën e zhvillimit të faqes së internetit, ju jeni të përfshirë dhe keni parë të gjitha pjesët që përbëjnë dizajnimin faqes së internetit, tani ju jeni në gjendje të klikoni nga faqja në faqe dhe të përdorni një faqe interneti 100% funksionale dhe të aksesueshme nga çdo pajisje.

Faza e zhvillimit është më e gjata e katër fazave në procesin e dizajnimit të web-it, ku është bërë pjesa më e madhe e punës me dizajnimin e çdo faqe, grafikë të personalizuar, ikona, infografikë, paraqitjen e tekstit dhe të gjithë kodimin në teknologjitë më të fundit për ta aksesuar faqen e internetit në të gjitha pajisjet.

Design Faqe Interneti: Lançimi i Faqes së Internetit

Faza e lançimit është shumë e rëndësishme, kjo është ajo ku ne përgatisim faqen e internetit për të kaluar në një mjedis online dhe sigurohemi që asgjë të mos mbetet ose të neglizhohet.

VERIFIKIMI I KRYESOREVE
Ka kaq shumë ndryshime të sistemeve operative kompjuterike, shfletuesve, pajisjeve, rezolucioneve dhe cilësimeve të personalizuara, gjithmonë do të gjeni një pamje që duket paksa jo e duhur. Ne kemi një ekip testuesish të palëve të treta nga të gjitha sferat e jetës që testojnë faqen e internetit me qëllim të gjetjes së diçka të gabuar.

DOMAIN MAPPING, 301’S & 404’S
Kur nis një faqe të re ose ridizajnon një faqe interneti të tanishme, ne duam të mapojmë URL-të për të mbajtur ose përmirësuar SEO. Ne gjithashtu instalojmë programe përcjellëse si Google Analytics dhe dërgojmë sitemap tuaj tek motorët më të mëdhenj të kërkimit.

PAS DIZAJNIMIT TË FAQES SË INTERNETIT
Pasi që faqja e internetit është dizajnuar dhe lançuar, më pas çfarë ndodh? Ne jemi këtu për të ndihmuar me Mirëmbajtjen e Faqes tuaj të Internetit dhe me Marketingun e Faqes së Internetit duke përzgjedhur programe tona mujore ose vjetore. Një projekt i suksesshëm i dizajnit të faqes së internetit është një faqe interneti e suksesshme që ndihmon në ndërtimin dhe zgjerimin e biznesit tuaj.

DISA NGA OPSIONET TONA TË PËRFSHIRA NË FAQET E INTERNETIT :

Faqe Interneti miqësore për Motorët e Kërkimit
Shpejtësi në Aksesimin e Faqes së Internetit në desktop dhe celular
Kompresim dhe Ripërmasim automatik i imazheve
Lehtë për të shtuar faqe
Blog i integruar
Suport Teknik 24/7

Foto Galeria
Forma e Kontaktit
Backup Ditore, Javore etj. për të gjitha Faqet e Internetit
Menaxher Projekti i Dedikuar
Ekipi Special i Ekspertëve
Mirëmabjtje Faqe Interneti

 • Biznesi do të fitojë besueshmëri dhe rritje të shpejtë

  Sot, gjithnjë e më shumë konsumatorët përdorin internetin për të kërkuar produktet ose shërbimet që u nevojiten. Biznesi juaj do të fitojë besueshmëri duke pasur një faqe interneti. Pa këtë, klientët potencial do të shkojnë tek konkurrentët tuaj që e posedojnë një faqe interneti. Nëse tashmë keni një faqe interneti, por nuk është funksionale siç duhet, duke e ripërpiluar atë profesionalisht do t’i ofrojë biznesit tuaj një imazh profesional që do të frymëzojë besim, korrektësi dhe garanci. Pas kësaj biznesi juaj do të pesojë vetëm rritje.

 • Mbajtja e klientëve të informuar

  Mendoni faqen tuaj si një broshurë ose si një katalogun tuaj në internet. Është shumë më e lehtë dhe më e shpejtë për të përditësuar informacionin në lidhje me produktet dhe shërbimet tuaja në faqen tuaj se sa në materialet e printuara, duke e bërë atë një mënyrë efektive për t’u njohur klientëve tuaj rreth ardhjes së produkteve të reja, ngjarjeve të ardhshme, promovimeve të veçanta, ofertat etj. Ndryshe nga reklamat e shtypura të cilat shpejt bëhen të vjetëruara, faqja e internetit mund të ofrojë informacion dhe lajme aktuale 24 orë në 7 ditë.

 • Zgjerim tregu ndërkombetar

  Nëse ju ofroni produkte ose shërbime, faqja juaj do të ofrojë një vend alternativ për t’i shitur ato. Si një shitës me pakicë ose shumicë, një faqe interneti (eCommerce) është një vend i mirë për të shitur produktet tuaja në një treg më të gjerë; edhe shërbimet mund të bëhen të disponueshme në nivel global. A nuk mendoni se do të jeni në gjendje të shisni produktet ose shërbimet tuaja online? Mos harroni, edhe makina dhe shtëpi shesin online!

 • Faqja e Internetit te kursen kohe

  Sigurimi i informacionit për klientët tuaj kërkon kohë, qoftë në telefon, ballë për ballë, në një broshurë, ose në email. Me një faqe interneti ju mund të jepni shumë informata për produktet dhe shërbimet tuaja. Sapo faqja juaj e internetit të jetë e hapur dhe funksionale, është e disponueshme për klientët tuaj për një kohë të pacaktuar, duke ju kursyer kohë. Dhe çfarë është koha? Koha eshte para!

 • Faqja e Internetit të kursen para

  Si një pronar i një biznesi ndoshta mendoni se një faqe interneti për biznesin tuaj mund të duket një shpenzim i kotë dhe i tepërt. Megjithëse kostoja e programimit të një faqeje interneti funksionale ndryshon në varësi të kërkesave të klientit, krahasuar me koston e një reklamimi në gazetë, tv apo radio, kur e konsideroni tregun e mundshëm që mund të arrini me një faqe interneti, është një mënyrë shumë me kosto efektive për të promovuar biznesin tuaj. Gjithashtu kjo është mënyra e vetme e marketingut që flet 24 orë në 7 ditë të javës vetëm për biznesin tuaj, paguhet vetëm njeherë kur ndërtohet dhe nuk ka kosto mujore, kosto minutazhi apo përseritjeje.

 • ``Hapur`` 24 orë / 7 ditë

  Një faqe interneti është në dispozicion për klientët tuaj 24 orë në 7 ditë të javës duke u ofruar atyre lehtësinë e shqyrtimit të produkteve dhe shërbimeve tuaja edhe kur dyqani ose zyra juaj është e mbyllur apo kur ju jeni me pushime. Duke i dhënë informacionet e nevojshme për kontakt, adresë fizike, orarin e punës etj.

   

 • Reklamoni Punet Tuaja

  Pa marrë parasysh se çfarë lloj biznesi ju keni, një faqe interneti është një vend i mirë për të shfaqur punët e realizuar nga ju. Duke përfshirë një portofol ose galeri imazhesh apo videosh, si dhe përshtypjet e klientëve për punën tuaj, ju mund të demonstroni se çfarë e bën biznesin tuaj unik dhe pse klientët duhet t’ju zgjidhin ju.

 • Sherbim ndaj Klientit

  Ndoshta shisni produkte që kërkojnë njohuri teknike dhe dëshironi të shpërndani këshilla për klientët, ose ndoshta jeni një kontabilist dhe doni t’u jepni klientëve tuaj këshilla se si t’i thjeshtoni praktikat e tyre të kontabilitetit. Duke përfshirë një faqe FAQ, duke shtuar artikuj ose duke vendosur nje chat live, klientët tuaj mund të marrin përgjigje për të gjitha pyetjet që kanë pa të bezdisur aspak dhe çdo gjë në mënyre automatike dhe brenda minutit.

Ne krijojmë, nuk instalojmë apo shkarkojmë modele të gatshëm!

Web.com.al krijon faqe interneti unike (jo template te gatshëm free apo të blera), profesionale, 100% funksionale qe ju mundëson të arrini qëllimet dhe objektivat që keni për prezencën online, qofte si biznes apo për qellime personale.

Ne ju krijojmë një faqe interneti profesionale, efektive në promovimin e produkteve edhe shërbimeve tuaja tek klientela e synuar dhe mbi të gjitha me kosto të arsyeshme.

Pse të zgjidhni
Web.com.al

 • Realizojmë punën deri në detaje të vogla.

 • Aplikojmë Teknologjitë më të Fundit

 • Mirembajtje & Suport Teknik Falas 24/7

 • Shpejtësi, Siguri dhe Kosto Efektive

 • Eksperiencë 9 vjeçare me këto faqe interneti.

 • Hapesire & Bandwidth palimit ne serverat tanë

 • Teknologjitë më të fundit Cloud & SSD

 • 100% Sukses i Garantuar

Ju Rekomandojmë Të Lexoni

Nuk ka asnjë artikull për momentin

Tregoji një miku për ne :

Menu
Open chat